Poziv na radionicu “Mogućnosti financiranja projekata iz Programa ruralnog razvoja RH kroz LAG Mura-Drava”

Autor: Anđelko Vukoja | Datum objave: 23. veljače 2016. | Novosti


Lokalna akcijska grupa Mura-Drava je neprofitna organizacija koja djeluje na području Grada Preloga i općina Donja Dubrava, Donji Kraljevec, Donji Vidovec, Goričan, Kotoriba, Orehovica, Sveta Marija i Legrada. Trenutno smo u procesu izrade Lokalne razvojne strategije za razdoblje do 2020. godine koja će biti temeljni strateški dokument za financiranje projekata koji su u skladu sa strategijom LAG-a i Programom ruralnog razvoja RH.

S ciljem obuhvata svih razvojnih potreba područja LAG-a Mura-Drava i izrade što kvalitetnije i realne strategije, pozivamo poljoprivredne proizvođače na radionicu:

„Mogućnosti financiranja projekata iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020.

kroz LAG Mura-Drava“

koja će se održati:

  1. ožujka 2016. godine (srijeda) u Donjoj Dubravi sa početkom u 17:30 sati u Info centru u dvorištu doma kulture „Zalan“, Trg Republike 9, za sve zainteresirane sa područja općine Donja Dubrava, Kotoriba, Donji Vidovec, Sveta Marija i Legrad

i

  1. ožujka 2016. godine (četvrtak) u Prelogu sa početkom u 17.30 sati u Multimedijalnoj dvorani Muzeja Croata Insulanus, Glavna 33, za sve zainteresirane sa područja Grada Preloga i Općina Orehovica, Donji Kraljevec i Goričan

Teme radionice:

  1. Mjere iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020. godine
  2. Mjere u kontekstu izrade strategije LAG-a – financiranje projekata putem LAG-a
  3. Prikupljanje projektnih ideja/konzultacije sa sudionicima

Na radionici ćete saznati koje su mogućnosti za financiranje vaših projekata i projektnih ideja putem LAG-a i na nacionalnoj razini, pa Vas molimo ukoliko ste zainteresirani da potvrdite svoje sudjelovanje na mail:lag.mura.drava@gmail.com ili broj telefona: 040/635-069.