LAG Mura-Drava organizira radionicu “Glas ruralne Hrvatske”

Autor: LAG Mura Drava | Datum objave: 10. lipnja 2019. | Događanja, Novosti


Prelog, Multimedijalna dvorana Muzeja Croata Insulanus, Glavna 33
18.06.2019. u 18/6/19 11:00 sati

Lokalna akcijska grupa Mura-Drava u suradnji s Hrvatskom mrežom za ruralni razvoj organizira radionicu “Glas ruralne Hrvatske”.

Cilj radionice je ostvariti dijalog s građanima i uključiti ih u raspravu o trenutnom i budućem programskom razdoblju Europske unije s fokusom na politiku ruralnog razvoja.

Sudionike će se informirati o mogućnostima korištenja sredstava europskih fondova, o pripremi novog programskog razdoblja EU 2021. – 2027. te će se predstaviti primjeri dobre prakse i korisnici koji su uspješno osmislili i prijavili projekte financirane sredstvima iz EU fondova kroz Program ruralnog razvoja RH.
Program radionice je u zasebnom dokumentu u prilogu.

Radionica će se održati 18. lipnja 2019., od 11:00 sati u Prelogu, na adresi – Multimedijalna dvorana Muzeja Croata Insulanus, Glavna 33.

Radionica  se provodi u okviru projekta Hrvatske mreže za ruralni razvoj  kojeg financira Ministarstvo vanjskih i europskih poslova kroz natječaj “Informiranje o EU – konzultacije s građanima”.

 

Molimo svoju prijavu izvršite popunjavanjem priložene prijavnice i slanjem na info@hmrr.hr, najkasnije do 17. lipnja 2019, do 12:00.

Veselimo se Vašem dolasku!

 

PRIJAVNICA GRH_MVEP-MD

POZIV GRH_MVEP-MDpdf

PROGRAM GRH_MVEP-MD