Kroatisches Genuss Festival

Autor: LAG Mura Drava | Datum objave: 23. ožujka 2017. | Događanja


Frankfurt na Majni
09.06.2017. u 23/3/17 10:00 sati

Poziv na sudjelovanje na Kroatisches Genuss Festival (Hrvatski tjedan) koji će se održati od 09. do 16. lipnja 2017. godine u Frankfurtu na Majni u organizaciji Hrvatskog gospodarskog saveza.
Hrvatske proizvode dokazano simbolizira kvaliteta i izvornost. Cilj festivala je na jednom mjestu objediniti i okupiti izlagače koji će prezentirati kulinarstvo, turizam i tradiciju iz Lijepe naše. Osim prezentacijskog, Tjedan će biti prodajnog karaktera čime tvrtke, organizacije i institucije različitih profila imaju priliku ostvariti direktnu vezu s klijentima/kupcima.

Zašto sudjelovati?

Predstavite se u gradu s dugom sajmišnom tradicijom čije urbano područje broji preko 2,5 milijuna stanovnika. Sajam će biti smješten na jednoj od najfrekventnijih lokacija u gradu, Roßmarktu, gdje dnevno procirkulira preko 40.000 ljudi.
Za vrijeme trajanja Hrvatskog tjedna očekuje se još veća frekventnost zbog održavanja J.P. Morgan Corporate Challenge utrke. Uz brojne sponzore, ona okuplja 70.000 ljudi iz 2.633 različitih tvrtki čime ostvarujete još veću priliku za stvaranje novih suradnji i otvarate vrata međunarodnom tržištu.

Postoji li bolja lokacija za samopromociju?

Prikažite svoj rad, kreativnost i inovativnost kroz gastronomiju, izvorne hrvatske proizvode, prirodnu i kulturnu baštinu, bogatu turističku ponudu te sve druge potencijale – prezentirati „Best of Croatia“!

Povezanost između Njemačke i Hrvatske očituje se kroz činjenicu da su Hrvati jedna od brojnijih etničkih skupina u Njemačkoj, a naročito u Frankfurtu na Majni. S druge strane, Njemačka predstavlja emitivno žarište što potvrđuje brojka od 2,2 milijuna njemačkih turista u Hrvatskoj 2016. godine.

ISKORISTITE PRILIKU I BUDITE DIO PROCESA JAČANJA HRVATSKOG GOSPODARSTVA I TURIZMA ULASKOM NA NJEMAČKO TRŽIŠTE!

Detaljnije informacije možete dobiti na telefon +49 (0)69 367079-40 ili fax +49 (0)69 367079-39. Putem e-mail: lidia.korpar.ext@kwvd.de ili na web stranici: www.kwvd.de