REGIONALNI DANI EU FONDOVA U MURSKOM SREDIŠĆU

Autor: LAG Mura Drava | Datum objave: 10. prosinca 2019. | Događanja


Centar za kulturu „Rudar“
17.12.2019. u 17/12/19 10:00 sati

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova, kao nositelj politike ravnomjernog regionalnoga razvoja u Republici Hrvatskoj  nastavlja s organiziranjem informativno-edukativnih događanja pod nazivom „Regionalni dani EU fondova“. Putem brojnih događaja, u 30 gradova diljem Hrvatske, šira javnost i svi zainteresirani, na razumljiv i pristupačan način, moći će dobiti informacije o svim mogućnostima financiranja iz fondova Europske unije. Nakon uspješno odrađenih događaja u Bakru, Belom Manastiru, Biogradu na Moru, Gospiću, Ivancu, Karlovcu, Krapini, Križevcima, Opuzenu, Petrinji, Požegi, Puli, Solinu, Šibeniku, Umagu, Vinkovcima, Virovitici, Vukovaru, Zadru, Zaboku i Zaprešiću koji su privukli brojne zainteresirane građane, „Regionalni dani EU fondova“ održat će se ovoga puta u Murskom Središću.

Besplatne edukacije o korištenju EU fondova održat će se u utorak, 17. prosinca u Centru za kulturu „Rudar“  s početkom u 10 sati, a pozdravnim govorima otvorit će ih g. Dražen Srpak, gradonačelnik Murskog Središća, kao i predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Edukativno – informativni dio događanja započet će panel raspravom „Razvoj Međimurja kroz fondove Europske unije“ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije, nakon čega će uslijediti stručna predavanja pod nazivom „EU fondovi kao mogućnost financiranja“.

Po završetku stručnih predavanja održat će se interaktivna radionica “Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj” na kojoj će Nikola Turčin i Ana Jagetić iz Poslovne zone Ivanec predstaviti aktualne mogućnosti financiranja u okviru mjera ruralnog razvoja i upoznati posjetitelje s  procesom prijave putem AGRONET aplikacije. Zaključno, svi sudionici imat će mogućnost postaviti pitanja vezana uz EU fondove.

Događaj “Regionalni dani EU fondova” namijenjen je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Prijavite se na besplatne edukacije, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova!

O projektu

Program događanja u Murskom Središću

Direktan link za prijavu

Svi zainteresirani za besplatne edukacije mogu se prijaviti na: www.danifondova.eu