Proizvođači s područja LAG-a Mura-Drava dostavljaju svoje proizvode

Autor: LAG Mura Drava | Datum objave: 8. travnja 2020. | Novosti


U ovim “čudnim” vremenima kada se čini da ništa nije isto kao prije valja se, prije svega, truditi biti pozitivan.
Jedna od najboljih stvari koju je ovo doba koronavirusa iznjedrilo, ako uopće dobrih strana ima, jest okretanje k lokalnim i provjerenim proizvođačima za koje znamo na koji način brinu o proizvodima koje nude i za koje smo sigurni da im je stalo da svojoj lokalnoj zajednici ponude kvalitetu.
Na području LAG-a Mura-Drava djeluju mnogi poljoprivredni proizvođači koji nude širok izbor svakakvih prijeko potrebnih, prije svega, prehrambenih proizvoda.
Neki od njih, koji nude svoje proizvode te su spremni ponuditi i dostavu su:
OPG Jasminka Zadravec– proizvodi nadaleko poznate i nagrađivane kozje sireve, Za sve informacije i dogovore oko dostave kontakt telefon vlasnice OPG-a je 098/178236.
OPG Hunjadi Dean- obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo usmjereno na ekološki uzgoj koje nudi svoje visoko kvalitetne ekološke proizvode: jabuke, heljda-hajdina kaša i pir-pirovo brašno, pirov griz. Kontakt za dogovor oko dostave je Dean Hunjadi: 099/2391568 ili email: hunjadidean@gmail.com
OPG Franjo Miser– OPG koji je najprije krenuo u uzgoj lješnjaka, a kasnije je odlučio lješnjacima dati i dodanu vrijednost te sada proizvodi i nudi dostavu: lješnjaka, čipsa od lješnjaka, ulja od lješnjaka, namaza od lješnjaka. Kontakt za dostavu je Franjo Miser, nositelj OPG-a 091/7964123
To su samo neki od proizvođača s našeg područja koji nude dostavu svojih proizvoda. Ukoliko ste u potrazi za nekim drugim proizvodom (voće, povrće, sokovi, ulja, …) kontaktirajte sam LAG (040/635-069, lag.mura.drava@gmail.com) te će Vas oni spojiti direktno s proizvođačima sa svoga područja kako biste dogovorili mogućnosti kupovine visokokvalitetnih, provjerenih i ono najbitnije, domaćih proizvoda.