Predstavljanje LAG-a Mura-Drava na radionici OPG-a Zadravec

Autor: LAG Mura Drava | Datum objave: 1. prosinca 2017. | Novosti


Ovog četvrtka, 30 studenog u Oporovcu je u organizaciji OPG-a Zadravec organiziran hvalevrijedan skup poljoprivrednika čija je glavna tema bila “Neposredno dijeljenje informacija”.

Na skupu su sudjelovali poljoprivredni proizvođači iz međimurske i varaždinske županije, a bio je koncipiran na način da su dva OPG-a, člana LAG-a, OPG Dean Hunjadi iz Svete Marije i OPG Jasminka Zadravec iz Oporovca zainteresiranima prenijeli svoja iskustva, primjere dobre prakse, potencijalne probleme, ukratko sve što su smatrali da je važno u vođenju svojih OPG-ova. Nakon obje prezentacije bilo je brojnih pitanja što govori kako je ovaj vid neposrednog dijeljenja informacija prijeko potreban svima kako bi u svom poslu bili što uspješniji.

Također, na samom početku cijelog druženja, voditelj LAG-a upoznao je prisutne s ulogom i radom LAG-a te ih je informirao o Lokalnoj razvojnoj strategiji.

Nakon “formalnog” dijela nastavljeno je druženje i međusobna razmjena iskustava uz degustaciju proizvoda prethodno spomenutih OPG-ova.