Otvoren javni poziv za prikupljanje projektnih ideja

Autor: Anđelko Vukoja | Datum objave: 21. siječnja 2016. | Novosti


Kako je još uvijek u tijeku izrada lokalne razvojne strategije za razdoblje do 2020. godine,  čiji je rok za izradu ožujak 2016. godine,  LAG Mura-Drava u tu svrhu izrađuje i bazu projektnih ideja/projekata.

Navedena baza koristiti će se u svrhu identificiranja problema i potreba lokalnog stanovništva, te formuliranja ciljeva i mjera za rješavanje tih potreba koji će dovesti do razvoja ovog ruralnog područja.

Obavještavamo sve zainteresirane da je javni poziv za prikupljanje projektnih ideja još uvijek otvoren, te možete svoje projektne ideje/projekte prijaviti putem sljedećeg obrasca:

Obrazac za prikupljanje projektnih ideja

Prikupljeni projekti/projektne ideje koristiti će se u svrhu izrade strategije LAG-a, a projekti koji će biti u skladu sa strategijom i Programom ruralnog razvoja RH, imati će mogućnost sufinanciranja.

Za dodatna pitanja obratite se na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.“>lag.mura.drava@gmail.com ili osobno u ured LAG-a u Donjem Vidovcu, Rade Končara 9.