OPG Hunjadi: “I LAG Mura-Drava je pridonio dobivanju oznake “Plavi ceker””

Autor: LAG Mura Drava | Datum objave: 2. studenoga 2020. | Novosti


Izvrsne vijesti za OPG Hunjadi iz Svete Marije ovih su dana stigle iz Zagreba. Naime, njihov jabučni sok dobio je “Plavi ceker”, oznaku koja se dodjeljuje visokokvalitetnim prehrambenim proizvodima čija je kvaliteta više razine od zakonski propisane te uobičajeno zahtijevane i očekivane od strane potrošača .

Ovakva potvrda kvalitete dodatan je vjetar u leđa obitelji Hunjadi koji svojom visokokvalitetnom biodinamičkom i ekološkom proizvodnjom itekako doprinose bogatstvu i kvaliteti ponude područja LAG-a Mura-Drava.

OPG Hunjadi svoju proizvodnju je unaprijedio i kroz projekt prijavljen na natječaj LAG-a namijenjen za male OPG-ove te ističu: “Sredstva dobivena kroz LAG natječaj pomogla su nam da unaprijedimo vlastitu proizvodnju te da preradu svojih proizvoda radimo sami i tako maksimalno kontroliramo kvalitetu dobivenog produkta. Upravo ta vlastita prerada pomogla nam je pri dobivanju ovog, za nas, izrazito važnog dokaza kvalitete.”

Priča obitelji Hunjadi pravi je dokaz da se vlastitim radom i konstantnim ulaganjem u kvalitetu proizvoda može i bez velikog proizvodnog kapaciteta ostvariti ogroman uspjeh.