Obavijest korisnicima koji podnose Zahtjev za potporu na natječaju za operaciju 4.1.2.

Autor: LAG Mura Drava | Datum objave: 7. lipnja 2017. | Natječaji


Prenosimo informaciju Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju za korisnike koji podnose Zahtjev za potporu na natječaju za operaciju 4.1.2. Objavljeni predložak Plana nabave/Tablice troškova i izračuna potpore kao i predložak dostupan za preuzimanje u AGRONET-u sadržavao je grešku u izračunu potpore za traktor. Više u nastavku:

Obavještavamo korisnike koji podnose Zahtjev za potporu na natječaju za operaciju 4.1.2. da je objavljeni predložak Plana nabave/Tablice troškova i izračuna potpore kao i predložak dostupan za preuzimanje u AGRONET-u sadržavao grešku u izračunu potpore za traktor.
Molimo korisnike da koriste novi predložak koji je od 6.6.2017. dostupan pod nazivom Plan nabave-TTIP 4.1.2._662017 u „PREDLOŠCI i UPUTE vazece verzije.zip“ i u AGRONET-u.
Korisnike koji su već poslali potvrdu o podnošenju Zahtjeva za potporu molimo da provjere je li u Planu nabave ispravno izračunat iznos potpore te ako nije da nas o tome obavijeste na info@apprrr.hr, a korisnike koji su započeli popunjavanje Zahtjeva u AGRONET-u molimo da koriste predložak pod nazivom Plan nabave-TTIP 4.1.2._662017 dostupan u „PREDLOŠCI i UPUTE vazece verzije.zip“.