LAG Mura-Drava sudjelovao na manifestaciji promocije kulturne baštine i turističke ponude Međimurja u Zagrebu

Autor: LAG Mura Drava | Datum objave: 19. veljače 2018. | Novosti


Destinacijska menadžment kompanija Etno Art Travel organizirala je od 9. do 13. veljače manifestaciju promocije kulturne baštine i turističke ponude Međimurja. Manifestacija se održala pod pokroviteljstvom Međimurske županije i Turističke zajednice Međimurske županije.

U tradicijski uređenom izložbenom prostoru Hrvatska kuća – Materina priča predstavljalo se najbolje od međimurskog turizma, enogastronomske i kulturne ponude.

LAG Mura-Drava predstavio je svoje djelovanje u dva navrata. Najprije na otvorenju manifestacije kada je predsjednik LAG-a Mario Moharić pred brojnim uzvanicima ukratko opisao ulogu LAG-a u razvoju ruralnog turizma našeg kraja te zadnji dan kada je voditelj LAG-a predstavio sam LAG i turistički potencijal područja LAG-a.  Posebno je dojmljiv bio kratki film o području LAG-a koji zorno prikazuje sve ljepote i bogatstvo našeg kraja. Također, zadnji dan manifestacije svoje su djelovanje predstavili i članovi LAG-a: Vidovski zlatari i Centar dr. Rudolfa Steinera, a svoje proizvode su na manifestaciji prezentirali i članovi LAG-a:  OPG Vesna Fuček-Bermanec i Holera d.o.o.

Prisutni izlagači i promotori Međimurja u Zagrebu ovog su puta na najbolji mogući način dokazali da je Međimurje itekako poželjna turistička destinacija. Nakon Zagreba, nastavak promocije i izložbe kulturne baštine i turističke ponude Međimurja nastavit će se u restoranu Međimurski dvori u Lopatincu. Izložba se otvara 17. veljače, a završava 25. ožujka.