LAG Mura-Drava održao radionicu za potencijalne prijavitelje na LAG natječaj za mala poljoprivredna gospodarstva

Autor: LAG Mura Drava | Datum objave: 11. studenoga 2021. | Novosti


Djelatnici LAG-a Mura-Drava su 10. studnog 2021. godine u Donjem Kraljevcu održali informativnu radionicu za potencijalne prijavitelje na sada već sedmi LAG natječaj.

Natječaj za Mjeru 1P1-M1 “Poticanje ulaganja u povećanje kapaciteta, modernizacija i opremanje malih PG-ova” namijenjen je malim poljoprivrednim gospodarstvima s područja LAG-a te je sukladan tipu operacije 6.3.1. iz Programa ruralnog razvoja RH. Ukupan iznos raspoloživih sredstava po ovom LAG Natječaju iznosi 1.925.734,50HRK.

Potencijalnim prijaviteljima predstavljene su osnovne informacije o natječaju, uvjeti prihvatljivosti nositelja projekta, prihvatljive aktivnosti, kriteriji odabira projekata te postupak podnošenja prijave i odabira projekata. Također je detaljno predstavljena i natječajna dokumentacija koja je potrebna za prijavu projekta na Natječaj.

Podsjećamo zainteresirane prijavitelje da podnošenje prijava na ovaj natječaj traje od 22. studenog do 31. prosinca 2021. godine te da sve informacije, natječajnu dokumentaciju, kao i odgovore na pitanja mogu pronaći na internet stranici LAG-a.