LAG Mura-Drava održao 21. sjednicu Skupštine

Autor: LAG Mura Drava | Datum objave: 19. prosinca 2019. | Novosti


Lokalna akcijska grupa Mura-Drava je u utorak, 17. prosinca 2019. godine održala 21. sjednicu Skupštine. Sjednica se održala u hotelu Golf u Donjem Vidovcu, a vodio ju je predsjednik LAG-a Mario Moharić.

Na sjednici su donesene Izmjene i dopune financijskog plana za 2019. godinu, usvojen je Program rada,  Financijski plan za 2020. godinu i Plan nabave za 2020. godinu te je usvojena izmjena Priručnika o radu LAG-a Mura-Drava za provedbu LRS i odabir projekata.

Isto tako, usvojena je  i 2. izmjena Lokalne razvojne strategije LAG-a Mura-Drava za razdoblje od 2014. do 2020. godine, kao i Plan provedbe iste. Izmjena strategije rađena je kako bi njezina provedba bila što efikasnija i kako bi ona sama bila što prilagođenija potrebama na terenu.

Kao i u 2019. LAG će poseban naglasak u idućoj godini staviti na provedbu podmjera 19.2. i 19.3. iz Programa ruralnog razvoja.

Također, LAG planira nastaviti s aktivnostima informiranja i educiranja svojih članova, organizacijom studijskih putovanja i sudjelovanjem na sajmovima i manifestacijama kao i s prijavom projekata na natječaje na državnoj i EU razini.

Nakon sjednice uslijedilo je neformalno druženje članova LAG-a.

LAG Mura-Drava ovim putem svim članovima, poslovnim partnerima i suradnicima te svim ljudima dobre volje želi sretan Božić i sretnu i uspješnu novu, 2020. godinu!