LAG Mura-Drava održao 20. sjednicu Skupštine

Autor: LAG Mura Drava | Datum objave: 26. veljače 2019. | Novosti


Lokalna akcijska grupa Mura-Drava je u ponedjeljak, 25. veljače 2019. godine održala 20. sjednicu Skupštine. Sjednica se održala u hotelu Kralj u Donjem Kraljevcu, a vodio ju je predsjednik LAG-a Mario Moharić.

Na sjednici je usvojeno Izvješće o radu i Financijsko izvješće LAG-a za 2018. godinu te je članovima na znanje dano Izvješće Nadzornog odbora o nadzoru nad vođenjem poslova LAG-a za 2018. godinu kao i Upitnik o funkcioniranju sustava financijskog upravljanja i kontrola za 2018. godinu.

Također, prezentiran je rad LAG-a koji u 2019. godini poseban naglasak stavlja na provedbu podmjere 19.2. iz Programa ruralnog razvoja te se planira raspis triju natječaja LAG-a na koje će se moći prijaviti poljoprivrednici s područja LAG-a.

Isto tako, u 2019. godini LAG će provoditi i podmjeru 19.3. iz Programa ruralnog razvoja koja uključuje projekte suradnje sa drugim LAG-ovima.

LAG nastavlja s aktivnostima informiranja i educiranja svojih članova, organizacijom studijskih putovanja i sudjelovanjem na sajmovima i manifestacijama kao i s prijavom projekata na natječaje na državnoj i EU razini.

Nakon sjednice nastavljeno je neformalno druženje članova LAG-a.