LAG Mura-Drava održao 15. sjednicu Skupštine i obilježio 5 godina djelovanja

Autor: LAG Mura Drava | Datum objave: 21. prosinca 2017. | Novosti


Lokalna akcijska grupa Mura-Drava je u srijedu, 20. prosinca 2017. godine održala 15. sjednicu Skupštine. Sjednica se održala u restoranu Stari Krov u Donjem Kraljevcu, a vodio ju je predsjednik LAG-a Mario Moharić.

Na sjednici su donesene Izmjene i dopune financijskog plana za 2017. godinu te je usvojen Program rada i Financijski plan za 2018. godinu. Isto tako, donesena je i odluka o usklađenju Lokalne razvojne strategije i plana provedbe te se spremno čeka mogućnost objave Natječaja iz Programa ruralnog razvoja na LAG razini.

Poseban naglasak u sljedećoj godini LAG će staviti na provedbu podmjere 19.2. iz Programa ruralnog razvoja te se početkom 2018. godine planiraju raspisati natječaji LAG-a na koji će se moći prijaviti poljoprivrednici i jedinice lokalne samouprave s područja LAG-a. Također, LAG planira nastaviti s aktivnostima informiranja i educiranja svojih članova, organizacijom studijskih putovanja i sudjelovanjem na sajmovima i manifestacijama kao i s prijavom projekata na natječaje na državnoj i EU razini.

U sklopu sjednice Skupštine obilježeno je 5 godina od osnivanja LAG-a te je druženje u slavljeničkom tonu nastavljeno uz domjenak i prigodnu tortu.

LAG Mura-Drava ovim putem svim članovima, poslovnim partnerima i suradnicima te svim ljudima dobre volje želi sretan Božić i sretnu i uspješnu novu, 2018. godinu!