Kućni sajam „Jeden grunt“ ovaj put u Goričanu

Autor: LAG Mura Drava | Datum objave: 20. kolovoza 2019. | Događanja, Novosti


Goričan, Trnavska 30
31.08.2019. u 31/8/19 10:00 sati

Prezentacija i promocija vlastitih proizvoda na kućnom pragu najbolji je i najizvorniji način na koji se poljoprivredni proizvođači mogu predstaviti. Članovi LAG-a Mura-Drava udruženi pod sada već poznatom krilaticom “Jeden grunt” to su itekako prepoznali te i sada, za kraj ljeta organiziraju još jednu manifestaciju, ovog puta u Goričanu. Domaćin manifestacije “Jeden grunt” koja će se održati 31. kolovoza od 10 sati je mlado poljoprivredno gospodarstvo Holera d.o.o. čije je sjedište u Trnavskoj ulici 30.

Na jednom gruntu možete vidjeti tradicionalne običaje, okusiti i kupiti vrhunske proizvode domaćih OPG-ova kao što su ekološki proizvodi od jabuke, pira i heljde, bučino ulje, med, kozji sir, proizvode od aronije, domaći kruh, uglavnom, svatko će pronaći nešto za sebe.

Osim bogate ponude jela (krpice sa zeljem, domaća juha od butternut tikve te neizbiježnu međimursku gibanicu sa tikvama i makom…), za osvježenje će se pobrinuti poznati i kvalitetni Lepi Dečki Brewery.

Svakako navratite i podržite lokalne proizvođače u nastojanjima da svojim kvalitetnim proizvodima zauzmu svoje mjesto pod suncem!