INA raspisala natječaj za sufinanciranje projekata u području zaštite okoliša i prirode

Autor: LAG Mura Drava | Datum objave: 8. svibnja 2017. | Natječaji


Prijava na natječaj

Prijava projekata moguća je isključivo ispunjavanjem online obrasca od 22.4.2017. u 00 sati do 21.5.2017. do 23:59 sati.

Online obrazac sastavljen je na način da su sva polja označena zvjezdicom (*) obvezna i potrebno ih je ispuniti kako bi se omogućio prelazak na sljedeći korak pri čemu sustav pamti unesene podatke do zatvaranja pretraživača. Nakon zatvaranja pretraživača podaci više neće biti dostupni.

Savjetujemo Vam da prije ispunjavanja obrasca pročitate uvjete natječaja (dostupne ovdje) te pitanja koja se pojavljuju u online formi (dostupna ovdje).

Skrećemo pozornost da prilikom ispunjavanja online obrasca na posebno označenim mjestima u web formi bit će potrebno priložiti dokumentaciju u elektroničkom obliku. Obvezna dokumentacija koju morate priložiti kako bi se omogućio prelazak na sljedeći korak jest (pogledajte ovdje).

Također, u formi postoji mogućnost da se prilože i neobavezni prilozi (pogledajte ovdje) koji ne uvjetuju prelazak na sljedeći korak no organizator vas može naknadno zatražiti da ih pošaljete.

Nakon što završite prijavu, bit će Vam poslana mail poruka s privitkom u kojem se nalaze Vaši odgovori u tabličnom formatu.

 

Više informacija na: http://www.ina.hr/zelenipojas/online-prijava/7