Centar dr. Rudolfa Steinera i ove godine organizira posjet vodećem europskom sajmu eko proizvoda

Autor: LAG Mura Drava | Datum objave: 11. siječnja 2019. | Novosti


Centar dr. Rudolfa Steinera i ove godine organizira posjet vodećem europskom sajmu eko proizvoda – Biofach. Danas eko, naglašavaju, predstavlja više od samog znaka ili certifikata – kvalitetu i uvjerenje, te odgovorno korištenje prirodnih resursa.

Jubilarno 30. izdanje Biofach 2019. održava se od 13. do 16. veljače u Nürnbergu, a posjet sajmu u organizaciji Centra dr. Rudolfa Steinera planiran je kao dvodnevni posjet i to u dane 15. i 16. (petak i subota) veljače 2019. godine. 

Cijena ovog studijskog putovanja definirat će se nakon što okvirno bude poznat broj zainteresiranih, no približan iznos bio bi između 1.500 i 2.000 kuna po osobi u što je uključen trošak putovanja autobusom, cijena jednodnevne ulaznice za sajam, smještaj u dvokrevetnoj sobi s doručkom, u povratku posjet reprezentativnom biodinamičkom imanju.

Biofach 2019. u Exhibition Centre Nürnberg u Njemačkoj mjesto je gdje ljudi dopunjuju i nadograđuju, dijele i još više osvještavaju svoje zanimanje o ekološki proizvedenoj hrani, i tako još od 1990. godine. Ove godine na Sajmu se očekuje više od 2.400 ekoloških izlagača iz cijelog svijeta. Stoga Biofach 2019. pruža savršenu priliku za konzultacije sa stručnjacima, kako bi proizvođači i dalje ostali inspirirani za ovakav vid proizvodnje i upoznali se s najnovijim trendovima u ovome području.

– Stoga vas pozivamo, da se uključite u ovo studijsko putovanje gdje ćete imati priliku proširiti svoja znanja kroz mnogobrojna stručna predavanja, susresti se sa novim idejama, primjerima dobre prakse, upoznati druge eko proizvođače, te razmijeniti mišljenja i iskustva, kažu iz Centra. 

Svi zainteresirani prijaviti se mogu putem e-maila: info@centar-rudolf-steiner.com ili na broj telefona 040 655 612.