Biciklima međimurskim putevima- BIMEP 2017.

Autor: LAG Mura Drava | Datum objave: 23. ožujka 2017. | Događanja


Međimurska županija
23.04.2017. u 23/3/17 09:00 sati

Manifestacija se organizira povodom Dana Međimurske županije, Međunarodnog dana zdravlja i Dana planete Zemlja 23. travnja 2017.

Sedamnaeste po redu nedjelje ove godine, odnosno 4. nedjelje, četvrtog mjeseca u 2017. ili ak baš želite, 23. dana, najšaljivijeg i naTravnjatijeg mjeseca, održat će se već dvanaesti, da dobro ste čuli, 12. po redu, ali zato najbolji i najmasovniji BIMEP dosad! Za one kojima je promaklo prvih 11 i kako se ne bi pitali i ove godine ponovno isto pitanje: “Kam svi idu s biciklom?”, vidimo se 23.4. od 9.00 sati na jednom od punktova koje zasigurno nećete imati problema pronaći jer ćemo ih postaviti po cijelom Međimurju

Svaki zainteresirani uključuje se na jednom od 16 punktova koji su raspoređeni po cijelom Međimurju. Prilikom uključivanja u manifestaciju svaki sudionik dobiva prigodnu diplomu s ucrtanom trasom kretanja. Dolaskom na pojedini punkt u diplomi će mu se utisnuti pečat kao dokaz da je došao do tog punkta i prošao određenu dionicu.

Ove godine punktovi su u Donjem Kraljevcu, Svetoj Mariji, Donjoj Dubravi, Kotoribi, Prelogu, Orehovici, Čakovcu, Puščinama, Macincu, Gornjem Mihaljevcu, Lopatincu, Štrigovi, Svetom Martinu na Muri, Murskom Središću, Domašincu i Podturnu.

INFO : https://www.facebook.com/bimep/